Atipik Events by Tracmove és una empresa 360º de gestió d’esdeveniments esportius.
Aquest espai és per a donar suport a la difusió d’un projecte d’un gran amic, per aixó volem dónar a conèixer “KMS PER AL LUPUS (Lupus Eritematós Sistèmic o LES)” amb l’objectiu de recaptar diners per a la investigació i la recerca sobre la malaltia a través de la pràctica de l’esport, on s’ha creat una Associació sense ànim de lucre, formada per pacients, familiars i professionals, amb un objectiu comú: treballar en benefici dels malalts de LUPUS, oferint diversos serveis orientats a la millora de la seva qualitat de vida. Per qui vulgui més informació o bé ajudar en aquest projecte, cliqueu aquí o contacteu amb info@kmsxlupus.com)
 

Bike Segments Race

GIRONA

BIKE SEGMENTS RACE

GIRONA

La Girona Bike Segments Race és una prova esportiva amb bicicleta de muntanya, formada per varis sectors d’enllaç més varis segments cronometrats, en els quals es sumaran els temps realitzats en ells al finalitzar la cursa, això donarà un temps total cronometrat, on el ciclista que tardi menys temps a efectuar-lo, es proclamarà guanyador de la cursa.
Aquesta incorporarà un nou segell pioner a Europa i que es presenta en aquesta primera edició a la ciutat de Girona: “Seguiment Mèdic Geolocalitzat de Participants”.

La mitjana de quilòmetres d’un segment cronometrat és d’entre 5 a 10 km; assolint uns 70 Km de segments cronometrats amb un total de 110km sumant els enllaços, dels quals s’efectuaran en dos bucles separats per un reagrupament intermedi d’una hora, que permetrà al corredor avituallar-se i revisar o ajustar la mecànica de la bici.

La cursa incorporarà les noves categories e-bike i mtb clàssica.

Tots aquests segments s’emetran en directe mitjançant streaming i es podran seguir per internet o des de la zona habilitada al Village o Paddock de la prova mitjançant pantalles de gran format.

En el transcurs de l’esdeveniment, els acompanyants i espectadors podran gaudir d’un munt d’activitats relacionades en l’esport, salut, gastronomia, activitats infantils, moda, art, cultura, música, experts, media, tecnologia i exposicions.

Si participes a la Segments has de saber que estaràs al centre de totes les mirades.

Al tractar-se d’una cursa amb un alt desplegament tecnològic, això farà que tant espectadors com Race Control puguin seguir totes les teves evolucions en temps real.

En aquesta edició posem en funcionament un ambiciós projecte pioner a Europa i de gran impacte.

Consisteix per primera vegada fer un desplegament de mitjans audiovisuals per tots els trams del recorregut, amb l’objectiu de retransmetre en directe les evolucions de cada participant. Fent que des del primer a l’últim sigueu protagonistes.

SUBSCRIU-TE

Newsletter

PRÒXIMAMENT

OBRIREM INSCRIPCIONS

INFORMA'M